Дори  ида не го съзнаваме, всички изграждаме присъствие онлайн. Какво

...
Дори  ида не го съзнаваме, всички изграждаме присъствие онлайн. Какво
Коментари Харесай

Ако не крием истината в социалните мрежи, може да сме по-интересни


Дори  ида не го осъзнаваме, всички построяваме наличие онлайн.
Какво усещане оставяме в обществените мрежи? Какво може да си помислят тези, които попаднат нашия профил. Какво схващат за нас като активност, ползи, желания?

 „ Първото нещо, на което би трябвало да обърнем внимание, е да настроим по този начин профила си , че наличието ни да (по)казва каква е нашата стойност. Социалните мрежи дават задоволително благоприятни условия за това “, посочи пред Радио София специалистът по цифров маркетинг и обществени медии Етиен Янев .

Той посъветва преди да публикуваме нещо, да си задаваме въпроса в каква светлина ни показва и дали то ще е потребно за аудиторията, да се съобразяваме и с типа обществена мрежа и нейните консуматори .

В интернет пространството има извънредно доста информация, известия послания, предложения. Много хора и компании се борят за нашето внимание.
Колкото повече употребяваме цифровите канали и поддържаме връзка през тях, толкоз повече можем да се научим да сортираме инструментите за привличане на съидейници, да преценяме цената и следствията на това, което публикуваме.

През обществените мрежи желаеме да покажем къде сме били, какъв брой сме сполучливи, да си набавим допамин от повече лайкове. Трябва обаче да осъзнаваме, че неизбежното съпоставяне, съревнованието може да се отрази на държанието ни, а не би трябвало да забравяме, че сме хора и от време на време като сме по-истински, по-малко евентуално е да доскучаем, добави още Янев:

„ Когато се срещаме с някого, по-добре да не му гледаме профила в обществените мрежи, а да се фокусираме върху действителната връзка с него. Дори и да скрием информация, истината рано или късно лъсва . “

Чуйте целия диалог на Диана Костова.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР